Schildersbedrijf Harry Modderkolk is begin 2007 opgestart door Harry Modderkolk. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een VOF. Harry en Dio geloven in de kracht van klein blijven.
Harry is specialist in binnen- en buitenschilderwerk, renovatie en restauratie van houtwerk en muren, glaszetten en behangen. Dio verzorgt alle administratieve werkzaamheden.

“Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg”.

Een perfect stukje vakwerk afleveren is ons doel.

Dat gaat veel verder dan schilderen alleen. Stukadoren, timmerwerk en glaszetten: het is allemaal onderdeel van ons werk. De basis moet kloppen. Dan pas kunnen we beginnen met schilderen. Door zelf mee te werken met de jongens zit ik er letterlijk en figuurlijk bovenop. Ook het contact met de klant is zo tijdens de klus heel direct en daar hebben alle partijen baat bij.

Service
Is de klus afgerond, dan zijn we nog niet klaar met u. Na drie jaar nemen wij contact met u op om samen met u de windveren na te lopen, want die hebben het meest te leiden. Een snelle schilderactie rond die tijd, kan veel kosten besparen. Ook na een jaar of zes hoort u van ons. Het is dan een goed moment om de stand van zaken te bepalen en – indien u dit wenst – bijvoorbeeld een meerjarenplan voor het schilderwerk uit te stippelen.

Schildersbedrijf Harry Modderkolk is een erkend leerbedrijf en VCA gecertificeerd.

9% BTW-REGELING

Is uw huis ouder dan 2 jaar? Dan kunt u als particulier profiteren van de 9 % BTW-regeling. De regeling geldt alleen voor schilderwerk en stukadoorswerk.

LET OP! VANWEGE ONZE DRUKKE PLANNING NEMEN WIJ GEEN WERK MEER BUITEN LOENEN AAN.

KOETSHUIS EERBEEK