Schilderen loenen

Schilderwerkzaamheden buiten en binnen

Schilderwerk buiten

De grootste kosten voor schilderwerk zijn manuren. Ons advies is dan ook voor al het buitenwerk: nooit besparen op de verf en Sikkens kiezen. Sikkens garandeert glansbehoud voor een periode

Schilderwerk binnen

Ook voor het binnenwerk adviseren wij een A-merk. Watergedragen verf van Sigma is beter voor uw en onze gezondheid en niet te vergeten voor het milieu. Er is een enorme keuze aan kleuren en de duurzaamheid is meer dan uitstekend.

Airles Spuitmachine

Een techniek die schildersbedrijf Harry Modderkolk ook beheerst is de airles spuitmachine, daarmee kunnen deuren en posten gespoten worden, wanden gesausd worden met de inline-roller wat sneller gaat en het resultaat is heel strak. Kijk maar eens bij referenties (koetshuis) waar die techniek is gebruikt.

Rollen

Aan de rechterzijde op de foto een voorbeeld van de airles spuitmachine waarbij de inline-roller gebruikt wordt om een wand snel te voorzien van een prachtige verflaag.

9% BTW-REGELING

Is uw huis ouder dan 2 jaar? Dan kunt u als particulier profiteren van de 9 % BTW-regeling. De regeling geldt alleen voor schilderwerk en stukadoorswerk.

LET OP! VANWEGE ONZE DRUKKE PLANNING NEMEN WIJ GEEN WERK MEER BUITEN LOENEN AAN.

KOETSHUIS EERBEEK