schilder, loenen

Schilderwerkzaamheden

Schilderwerk buiten en binnen. Er is een enorme keuze aan kleuren en de duurzaamheid is meer dan uitstekend. Een techniek die schildersbedrijf Harry Modderkolk ook beheerst is de airles spuitmachine, daarmee kunnen deuren en posten gespoten worden en wanden gesausd met een heel strak resultaat.

Meer informatie over schilderwerkzaamheden →

Stukadoren en timmeren

Stelt u uw schilderwerk uit omdat uw muren niet recht zijn of bijvoorbeeld plinten ontbreken? Schildersbedrijf Harry Modderkolk is allround: ook de disciplines stukadoren en timmerwerk hebben wij in de vingers.

Kleurenwaaier

Kleuradvies

Kleur is een kwestie van smaak. Toch is het ook interessant om even van Harry te horen welke tinten hij zou gebruiken. Met zijn jarenlange ervaring, inzicht in lichteffecten en kleurencombinaties komt hij vaak met zeer zinvolle tips.

Houtherstelwerkzaamheden

Windveren, boeilijsten en kozijnen moeten soms vervangen worden. In onze renovatie- en restauratiewerkzaamheden herkent u onze passie voor perfectie.

Glaszetten

Het zou kunnen gebeuren dat u het glas dat u in gedachte heeft niet in onze voorraad van 75 monsters tegenkomt. Ook dan geen nood, wij zoeken verder, vinden en zetten het glas waar u van droomt. Wij zetten zowel enkel als dubbelglas.

behangen

Behangen

Glasweefselbehang, structuurvliesbehang, vinylbehang of fotobehang? Wij draaien er onze hand niet voor om. Wij hebben de nieuwste apparatuur om ook grote zware rollen in een recordtempo te verwerken

9% BTW-REGELING

Is uw huis ouder dan 2 jaar? Dan kunt u als particulier profiteren van de 9 % BTW-regeling. De regeling geldt alleen voor schilderwerk en stukadoorswerk.

LET OP! VANWEGE ONZE DRUKKE PLANNING NEMEN WIJ GEEN WERK MEER BUITEN LOENEN AAN.

KOETSHUIS EERBEEK